Menu Sluiten

Markeerwerk Op Maat


Markeerwerk op maat

Informatie over markeerwerk op maat:

Veel mensen denken dat lasermarkeren een recente technologie is. In feite bestaat deze technologie al een hele tijd en heeft zij de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Deze vorm van markeerwerk op maat is ontwikkeld om een permanent ontwerp op elk oppervlak te maken. Lasermarkeren is het proces van het etsen van een bepaald plastic materiaal door het injecteren van een hoogenergetische straal laserlicht.

Markeerwerk op maat kan op vele manieren worden toegepast.

Dit soort techniek kan worden gebruikt om producten, logos of tekst te markeren. U kunt het op elk oppervlak gebruiken, inclusief plastic, metaal en zelfs papier. Het belangrijkste is dat u een toestel kiest dat geschikt is voor u. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij uw beslissing.

Info over markeerwerk op maat

Kennis over Markeerwerk op maat

Zorg ervoor dat uw lasermarker gemakkelijk te onderhouden en te bedienen is. Het is erg belangrijk om uw apparaat te onderhouden, want u wilt dat het optimaal presteert. Zorg ervoor dat de koelventilator en de laser koplampen goed kunnen werken. U moet ook de laserdiodes en de lasers controleren.

Markeerwerk op maat vereist krachtige lichtpulsen.

Let op de stroomvereisten van uw machine. U hebt een lasermachine nodig om doeltreffend te kunnen markeren. Als u wilt dat uw machine beter presteert, moet u het stroomverbruik ervan controleren. En als u op zoek bent naar het ideale apparaat dat aan uw behoeften en voorkeuren voldoet, moet u het uitgangsvermogen kennen van het product dat u zoekt.

Controleer de laserprinter.

Veel lasermarkeersystemen worden tegenwoordig geleverd met verschillende cartridges. Kies degene die uitvoer van hoge kwaliteit kan produceren. Bij de keuze van uw product kunt u het beste kijken naar de compatibele cartridges voor uw apparatuur. U kunt dezelfde cartridge gebruiken voor al uw machines, dus zorg ervoor dat hij ideaal is voor het type van uw product.

Meer info over markeerwerk op maat nu op unigraph.be.

Tags

Industrieel Lasermarkeren | Lasermarkeren Decoratieve Toepassingen | Lasermarkeren Van Bedrijfssignalisatie | Lasermarkeren Van Gevelletters | Lasermarkeren Van Glas | Lasermarkeren Van Hout | Lasermarke |